VULKAN

Naš vulkan poseduje karakteristike pravog vulkana. Izaziva decu da se popnu uz njega i spuste punom brzinom niz tobogan.

Vulkani su fascinantni, misteriozni ali i opasni, preplavljeni lavom i mirno čekaju na Zemljinoj površini ne odavajući nikome kada će eruptirati i napraviti reku vrele lave. Zbog toga koliko su opasni, vulkani još uvek nisu detaljno istraženi. Ipak, mi želimo da omogućimo deci da iskuse istraživanje veličanstniveh vulkana iz prve ruke. Velikom visinom i veličinom, naš vulkan poseduje karakteristike pravog vulkana. Izaziva decu da se popnu uz njega i spuste punom brzinom niz tobogan. Deca mogu da se takmiče sa svojim prijateljima do vrha, ko pobedi - postaje gospodar sveta.

Deca vole brzo da dođu do vrha vulkana gde će imati neverovatan pogled. Zajedno će se penjati i trčati uz mnogo zabave i uspomena koje će im zauvek ostati.

Štampa na našim vulkanima je realno i živopisno napravljena. Deca će zamišljati kako lava teče sa vrha i pobudiće njihovu maštu da se popnu uz vulkan. Ukoliko želite vaš vulkan može biti svemirski, kao da je iz džungle, pod vodom i druge teme koje možemo napraviti u dogovoru sa vama.

Bezbednost i sigurnost su CHEER AMUSEMENT-ovi prvi prioriteti. CHEER AMUSEMENT je prihvatio i pridržava se svih sigurnosnih standarda. Samo neki od njih su EN1176 i EN1177, ASTM, CPSIA, UL94 i NFPA701. Dodali bismo da svi materijali koje koristi CHEER AMUSEMENT, kao i sve atrakcije koje proizvodi poseduju TÜV, APAVE, IPEMA sertifikat o ispunjenosti standarda.