KVALITET I SIGURNOST

Da bi osigurali da dečije igraonice i trambolina parkovi traju što duže, CHEER AMUSEMENT koristi najkvalitetnije materijale.

KVALITET DEČIJIH IGRAONICA I TRAMBOLINA

CHEER AMUSEMENT proizvodi unutrašnje dečije igraonice od 1994. godine. Od tada radi na stalnom poboljšanju kvaliteta svojih igraonica i usavršavanju dizajna atrakcija. CHEER AMUSEMENT koristi vrhunske materijale i najkvalitetnije metalne konstrukcije za proizvodnju dečijih igraonica.

Sva oprema koju proizvodi CHEER AMUSEMENT je u skladu sa svim najnovijim evropskim normama i ispitana je i odobrena od nezavisnih kvalifikovanih sertifikacionih tela i njihovih inženjera. Bilo da je to TÜV u Nemačkoj, APAVE u Francuskoj ili RPII i RoSPA u Velikoj Britaniji. CHEER AMUSEMENT je ujedno i član međunarodnog udruženje za zabavne parkove i atrakcije IAAPA i strogo sledi smernice Međunarodnog udruženja proizvođača opreme za igru IPEMA.

MATERIJALI

CHEER AMUSEMENT koristi materijale najvišeg kvaliteta kako bi osigurao da će dečije igraonice i trambolina parkovi koje proizvodi trajati što duže. CHEER AMUSEMENT koristi najkvalitetnije materijale, najsavremeniju tehnologiju izrade i stalno testira kako čvrstoću, tako i trajnost svojih proizvoda.

Konkurencija obično dovodi u pitanje kinesko poreklo nekih materijala koje koristi CHEER AMUSEMENT u svojoj proizvodnji. Međutim, oni retko ističu da su i njihovi materiali, kao što je npr. vinil koji pokriva gotovo celu igraonjicu, takođe proizvedeni u Kini, već istiću da je kupljen od evropskog prodavca - posrednika. Razlika je u tome što CHEER AMUSEMENT ne plaća te posrednike i nudi mnogo više za vaš novac od svojih evropskih konkurenata.

Svi materijali koje CHEER AMUSEMENT koristi su testirani od strane TÜV-a i prošli su najnovije evropske norme.

PROIZVODNJA

Kompanija CHEER AMUSEMENT poseduje sertifikat ISO 9002:2000 i ulaže u najsavremeniju opremu za proizvodnju kako bi obezbedili da svi proizvodi budu napravljeni na najkvalitetniji način.

Prilikom proizvodnje se vode računi o detaljima. Na primer, klackalice u delu za najmlađu decu se ne proizvode samo od sunđera preko koga je prelepljen vinil, već su klackalice napravljane od drvene konstrukcije obloženom sunđerima i vinilom. Ovakan način proizvodnje obezbeđuje da takav prizvod bude daleko kvalitetniji i dugotrajniji od proizvoda konkurencije koji su napravljeni samo od sunđera. Slično važi i za sve ostale elemente koji se prizvode. CHEER AMUSEMENT prilikom proizvodnje vodi računa o kvalitetu i dugotrajnosti proizvoda, a ne o smanjivanju troškova proizvodnje.

BEZBEDNOST I SIGURNOST PROIZVODA ZA DECU

Bezbednost i sigurnost su CHEER AMUSEMENT-ovi osnovni prioriteti tokom proizvodnje. CHEER AMUSEMENT je prihvatio i pridržava se svih sigurnosnih standarda. Samo neki od njih su EN1176 i EN1177, ASTM, CPSIA, UL94 i NFPA701.

Kompanija CHEER AMUSEMENT poseduje sertifikat ISO 9002:2000 sa TÜV, APAVE, IPEMA sertifikatima o ispunjenosti standarda za sve materijale koji se koriste. Sva proizvedena oprema je CE sertifikovana.

Sve dečije igraonice i trambolina parkovi se pregledaju od nezavisnih sertifikacionih tela kako bi se osiguralo da je oprema bezbedna za igru i u skladu sa najnovijim normama.

Garancija proizvođača za kvalitet opreme je 12 meseci, ali i nakon toga CHEER AMUSEMENT obezbeđuje održavanje opreme i rezervne delove.