NAŠE USLUGE

Trudimo se da budemo uz vas od vaše prve ideje da napravite unutrašnju dečiju igraonicu ili porodični centar zabave.

Nakon što nas prvi put kontaktirate, pozvaćemo vas da saznamo više o vašoj ideji. U mogućnosti smo da vam pomognemo da izaberete prostor, napravite strateški i finansijski plan. Nikada ne naplaćujemo informacije i savete. Uvek ćemo raditi sa vama da napravite dečiju igraonica koja će odgovara vašem prostoru i budžetu.

Trudimo se da budemo uz vas od vaše prve ideje da napravite unutrašnju dečiju igraonicu ili porodični centar zabave. Bićemo tu kada se vaša igraonica otvori i pomoćićemo vam da vaše poslovanje bude uspešno.

Lokacija vašeg novog posla je možda i najvažnija odluka koju morate doneti, uz mnogo faktora koji mogu doprineti.
Naravno, mi ćemo vas posavetovati kako da nađete perfektnu lokaciju.

CHEER ima iskustva sa lizing kompanijama koje Vam mogu pomoći da pronađete sredstva za vaš projekat. Međutim, taj način nije i uvek najjeftiniji. Ukoliko ste u mogućnosti da dobijete pozajmicu od banke za pokretanje projekta, to vas može izaći jeftinije.

Ukoliko želite da se istaknete i da imate dečiju igraonicu koja je potpuno drugačija od drugih igraonica u vašem okruženju, došli ste na pravo mesto. CHEER će uvek imati nešto novo da vam ponudi.

Mi ćemo zajedno sa Vama posetiti vašu lokaciju i napraviti plan tako da naši dizajneri imaju vašu ideju. Da bi sve ovo funkcionisalo, moramo znati gde će biti prostor za roditelje, kuhinja i ulaz...

Možda ste već sarađivali sa nekom drugom kompanijom na usavršavanju vašeg dizajna. U tom slučaju smo više nego srećni što vam možemo dati konkurentnu cenu zasnovanu na dizajnu konkurenata. Postoji vrlo malo predmeta za igranje koje ne možemo da proizvedemo i mislimo da je važno da steknete dobru predstavu o tome ko će vam dati najbolju vrednost za vaš novac.

Nakon što potpišemo ugovor, mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo, uključujući i transport. Garantujemo da će vaša dečija igraonica biti dopremljena i montirana na vreme.

Montažu dečije igraonice i trambolina parka radimo sa našim visoko obučenim montažerima kako bismo osigurali najviši stepen kvaliteta montaže. Ne želimo da dopustimo da igraonica ne bude najkvalitetnije moguće montirana, jer od samog kvaliteta montaže zavisi i njena dugovečnost kao i troškovi budućeg održavanja.