ARENA ZA NINDŽA RATNIKE

Arena za nindža ratnike je puna različitih prepreka, zidova, lavirinata sa podesivom težinom.

Svaki segment arene takođe ima i visokobezbedan pod, bilo da je zaštitni sunđer, podloga na naduvavanje ili bazen sa sunđerastim kockama. Takođe uz arenu za nindža ratnike postoje i tramboline sa različitim atrakcijama.

Arena je dizajnirana tako da uključi trčanje, skakanje i penjanje kako bi izazvao kod korisnika sve aspekte snage, izdržljivosti, koordinacije, okretnosti i ravnoteže. Kurs Nindža ratnika je zabavna avantura koja koja uz to podstiče vežbanje.

Ova nesvakidašnja staza za nindža ratnike omogućava mnoštvo zabave i različitih načina za uzbudljivu i izazovnu igru. Neke od atrakcije koje možete pronaći su: Ninja Panels, Surfing Cross, Swing Stairs Pathway, Ball Barrels. Ove atrakcije garantuju igračima svih uzrasta sate i sate uživanja.

Ukoliko želite da se takmičite ili da testirate vaše limite, tu je i opcija merenja vremena. Ko za najkraće vreme pređe stazu i pritisne dugme, pobeđuje.

Bezbednost i sigurnost su CHEER AMUSEMENT-ovi prvi prioriteti. CHEER AMUSEMENT je prihvatio i pridržava se svih sigurnosnih standarda. Samo neki od njih su EN1176 i EN1177, ASTM, CPSIA, UL94 i NFPA701. Dodali bismo da svi materijali koje koristi CHEER AMUSEMENT, kao i sve atrakcije koje proizvodi poseduju TÜV, APAVE, IPEMA sertifikat o ispunjenosti standarda.