O CHEER AMUSEMENT EUROPE

CHEER AMUSEMENT EUROPE je deo najvećeg svetskog proizvođača dečijih unutrašnjih igraonica i trambolina parkova, CHEER AMUSEMENT.

CHEER AMUSEMENT je osnovan 1994. godine i danas je jedan od svetskih lidera u proizvodnji opreme za dečije igraonice i trambolina parkove. CHEER AMUSEMENT je montirao više hiljada uspešnih projekata širom sveta i tako stekao veliku popularnost u industriji dečije zabave.

CHEER AMUSEMENT je proizvođač u pravom smislu te reči. Svi najvažniji elementi koji će se naći u dečijim igraonicama ili trampolim parkovima proizvedeni su u našim pogonima. Dakle, mi proizvodimo i metalnu konstrukciju, i tobogane, kao i svu ostalu opremu za igranje u najširem smislu.

CHEER AMUSEMENT EUROPE zapošljava više od 1.000 ljudi u svojim fabrikama u Nanđingu u Kini. Ta pozicija omogućava brz pristup aerodromu, ali i drugim vidovima transporta, kao što su brodski kontejnerski i železnički. CHEER AMUSEMENT poseduje i brojne magacine i izložbene salone u Evropi.

Da bi osigurali da dečije igraonice i trambolina parkovi traju što duže, CHEER AMUSEMENT koristi najkvalitetnije materijale. Kompanija poseduje ISO 9002:2000 sertifikat i ulažući u najsavremeniju opremu omogućava da svi projekti budu napravljeni u najvišem kvalitetu.

Fleksibilnost CHEER AMUSEMENT-a omogućava izradu jedinstvenih projekata za svakog klijenta, uz produženu garanciju. CHEER AMUSEMENT-ove igraonice i trambolina parkovi su ujedno i zabavni i edukativni i fokusirani su da podrže fizički i mentalni razvoj deteta.

Bezbednost i sigurnost su CHEER AMUSEMENT-ovi prvi prioriteti. CHEER AMUSEMENT je prihvatio i pridržava se svih sigurnosnih standarda. Samo neki od njih su EN1176 i EN1177, ASTM, CPSIA, UL94 i NFPA701. Dodali bismo da svi materijali koje koristi CHEER AMUSEMENT, kao i sve atrakcije koje proizvodi poseduju TÜV, APAVE, IPEMA sertifikat o ispunjenosti standarda.