O NAMA

FABRIKA ZABAVE je regionalni zastupnik za CHEER AMUSEMENT EUROPE i CHEER AMUSEMENT, vodećeg svetskog proizvođača dečijih igraonica i trambolina parkova.

Zajedno sa našim partnerima pružamo vrhunske usluge u oblasti dizajna, proizvodnje i montaže visokokvalitetne opreme za unutrašnje dečije igraonice i trambolina parkove namenjene komercijalnoj upotrebi.

CHEER AMUSEMENT je osnovan 1994. godine i danas je jedan od svetskih lidera u proizvodnji opreme za dečije igraonice i trambolina parkove. CHEER AMUSEMENT je instalirao više hiljada uspešnih projekata širom sveta i tako stekao veliku popularnost u industriji dečije zabave.

FABRIKA ZABAVE zajedno sa partnerima iz CHEER AMUSEMENT EUROPE nudi širok spektar mogućnosti koje možemo da vam pružimo u stvaranju vaše igraonice, trambolina parka ili dečijeg kutka. Naši stručnjaci vam mogu pomoći prilikom svakog koraka, počev od dizajna do montaže. Mi ćemo vas podržati da pretvorite vašu viziju u stvarnost.

Kao i naš partner CHEER AMUSEMENT EUROPE i mi iz FABRIKE ZABAVE verujemo u dugotrajnu saradnju sa našim klijentima, kako pre, tako i posle otvaranja vaše dečije igraonice, trambolina parka ili dečijeg kutka. Potrudićemo se da vaš posao ostane siguran.

Više o CHEER AMUSEMENT EUROPE možete pronaći na sledećem mestu.